Kuře v medové marinádě pečené na zelenině

Přidal: Lacusin, 10.9.2017
Kategorie: Grilované maso, Grilování a BBQ, Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Někdo nemá rád sladké hlavní jídlo. Musím se přiznat, že ani mně velmi nechutná maso například s meruňkou a sýrem nebo s ananasem, ale pokud se jedná o medovou marinádu, ta mi chutná. Je to velmi zajímavá chuť, která v kombinaci s kořením vytvoří gurmánské potěšení. Zkuste, pokud jste ještě medovou marinádu nepřipravovali. Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Lacusin, 10.9.2017
Kategorie: Grilované maso, Grilování a BBQ, Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
1 kgkuřecích dílů
2 PLmedu
1 PLcitronové šťávy
2 PLoleje
0,5 kgžampionů
1 svazekjarní cibulky
200 gcherry rajčátek
dle chutisůl, pepř
100 gmásla
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Kurča v medovej marináde pečené na zelenine.
KOMENTÁŘE K RECEPTU