Kuřecí burger za 15 minut

Rychlovka na oběd nebo večeři, případně na snídani. U někoho to může být obložený chlebíček, u někoho burger. Namísto šunky jsem použila malé kuřecí plátky, které mi zbyly z oběda. Proto jsem to raději nazvala burger jako obložený chlebíček. U mě je obložený chlebíček se šunkou nebo s vlašským salátem. Kuřecí kousky můžete udělat i čerstvé. Autor: Lucka

Přidal:, 6.8.2018
Kategorie: 15 minutovky, Tipy a triky, Zdravé recepty
Čas přípravy:
Čas vaření:
Kuřecí burger za 15 minut

Suroviny

malé kuřecí plátky
Camembert
plátky Eidamu
okurek
rajčata
hladká mouka
provensálské bylinky, červená paprika
olej
cibule
celozrnné kaiserky

Postup přípravy

  1. Kuřecí plátky si osolíme, obalíme v hladké mouce smíchané s provensálskými bylinkami a trochou červené papriky a orestujeme na oleji.
  2. V hrnci si orestujeme cibulku nakrájenou na malé kostičky, zalijeme vroucí vodou a plátky dáme vařit.
  3. Bůlky rozkrojíme na půl a dáme do toustovače opéct, aby byly křupavé.
  4. Na spodní část bůlky dáme maso, kolečka rajčat, na něj plátek Eidamu, kolečka okurku, plátky Camembertu a zaklopíme druhou půlkou bůlky.