Kuřecí galantina s bramborami

Přidal: Romča Važa, 1.6.2020
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne, Večeře
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Někdy jsem měla problém vykostit kuře, ale po letech jsem získala praxi a už mi to jde od ruky. Nebojte se, zvládnete to i vy a vykouzlíte skvělý oběd, který bude chutnat každému. Autor: Romča
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Romča Važa, 1.6.2020
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne, Večeře
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
1 kskuře
500 gmleté vepřové maso
1 ksklobása chorizo
malá skleničkaolivy s papričkou
1 ksvejce
hrstnasekané petrželky
1 ksčervená paprika
dle chutisůl, pepř
- Kuře vykostíme na plát, který přikryjeme folií a naklepeme. Osolíme a opepříme.
- Mleté maso smícháme se solí, pepřem, nasekanou petrželkou, vajíčkem, nakrájenou klobásou a olivami. Pozor na sůl, klobása i olivy jsou slané.
- Vše promícháme a uděláme váleček, dáme doprostřed kuřecího plátu a konce plátu spojíme jehlou. Svážeme potravinářským provázkem. Osolíme a potřeme olejem.
- Pečeme na mřížce v troubě na 190 st. asi 50-60 minut podle typu trouby.
KOMENTÁŘE K RECEPTU