NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Kuřecí galantina s bramborami
Kuřecí galantina s bramborami
Recept Kuřecí galantina s bramborami
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se

Někdy jsem měla problém vykostit kuře, ale po letech jsem získala praxi a už mi to jde od ruky. Nebojte se, zvládnete to i vy a vykouzlíte skvělý oběd, který bude chutnat každému. Autor: Romča

Romča Važa Romča Važa    ·   1.6.2020

Kuřecí galantina s bramborami

Někdy jsem měla problém vykostit kuře, ale po letech jsem získala praxi a už mi to jde od ruky. Nebojte se, zvládnete to i vy a vykouzlíte skvělý oběd, který bude chutnat každému. Autor: Romča

55 min
Čas přípravy
60 min
Čas vaření
Suroviny
1 ks
kuře
500 g
mleté vepřové maso
1 ks
klobása chorizo
malá sklenička
olivy s papričkou
1 ks
vejce
hrst
nasekané petrželky
1 ks
červená paprika
dle chuti
sůl, pepř
Postup receptu
Vytisknout
55 min
Čas přípravy
60 min
Čas vaření
  1. Kuře vykostíme na plát, který přikryjeme folií a naklepeme. Osolíme a opepříme.
  2. Mleté maso smícháme se solí, pepřem, nasekanou petrželkou, vajíčkem, nakrájenou klobásou a olivami. Pozor na sůl, klobása i olivy jsou slané.
  3. Vše promícháme a uděláme váleček, dáme doprostřed kuřecího plátu a konce plátu spojíme jehlou. Svážeme potravinářským provázkem. Osolíme a potřeme olejem.
  4. Pečeme na mřížce v troubě na 190 st. asi 50-60 minut podle typu trouby.
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář