Kuřecí galantina s bramborami

Recept Kuřecí galantina s bramborami

Přidal: Romča Važa, 1.6.2020

Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne, Večeře

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Někdy jsem měla problém vykostit kuře, ale po letech jsem získala praxi a už mi to jde od ruky. Nebojte se, zvládnete to i vy a vykouzlíte skvělý oběd, který bude chutnat každému. Autor: Romča

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: Romča Važa, 1.6.2020

Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne, Večeře

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

1 kskuře
500 gmleté vepřové maso
1 ksklobása chorizo
malá skleničkaolivy s papričkou
1 ksvejce
hrstnasekané petrželky
1 ksčervená paprika
dle chutisůl, pepř

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Kuře vykostíme na plát, který přikryjeme folií a naklepeme. Osolíme a opepříme.
  2. Mleté maso smícháme se solí, pepřem, nasekanou petrželkou, vajíčkem, nakrájenou klobásou a olivami. Pozor na sůl, klobása i olivy jsou slané.
  3. Vše promícháme a uděláme váleček, dáme doprostřed kuřecího plátu a konce plátu spojíme jehlou. Svážeme potravinářským provázkem. Osolíme a potřeme olejem.
  4. Pečeme na mřížce v troubě na 190 st. asi 50-60 minut podle typu trouby.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit