A teď jedna rychlovka, kterou máte připravenou za pár minut. Tortilu pouze ohřejeme na pánvi nebo dáme do trouba jako já (dávejte pozor, abyste ji nevysušily, tehdy se vám pěkně nezatočí a bude se lámat, takže opravdu stačí pouze ohřát, netřeba ji péct dokřupava) a zabalíme do ní suroviny, které máme doma v lednici. Připravené maso s gyros kořením je pouze výhodou :) Autor: Naďa I. (Rebeka)
A teď jedna rychlovka, kterou máte připravenou za pár minut. Tortilu pouze ohřejeme na pánvi nebo dáme do trouba jako já (dávejte pozor, abyste ji nevysušily, tehdy se vám pěkně nezatočí a bude se lámat, takže opravdu stačí pouze ohřát, netřeba ji péct dokřupava) a zabalíme do ní suroviny, které máme doma v lednici. Připravené maso s gyros kořením je pouze výhodou :) Autor: Naďa I. (Rebeka)
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě