Kuřecí holandský řízek

Recept Kuřecí holandský řízek

Přidal: , 13.5.2016

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Kuřecí holandský řízek s bramborovou kaší. Autor:HeMiShEk

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 13.5.2016

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

SUROVINY

2 kskuřecích prsou
250 geidamu
sůl, pepř
mouka
vejce
strouhanka
trocha mléka
olej na smažení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Kuřecí prsa si nameleme. Přidáme nastrouhaný sýr, osolíme a opepříme (kdo má rád může přidat petrželku, nebo jiné bylinky). Obalíme si v klasickém trojobalu. Mouka-vejce s mlékem-strouhanka. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
  2. Velice jednoduché a rychlé jídlo. Podávat můžeme s bramborovou kaší nebo hranolkami. Výborný je i s klasickým rohlíkem. Přeji dobrou chuť.=)
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit