Kuřecí holandský řízek

Přidal: HeMiShEk, 13.5.2016
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Kuřecí holandský řízek s bramborovou kaší. Autor:HeMiShEk
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: HeMiShEk, 13.5.2016
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd
SUROVINY
2 kskuřecích prsou
250 geidamu
sůl, pepř
mouka
vejce
strouhanka
trocha mléka
olej na smažení
- Kuřecí prsa si nameleme. Přidáme nastrouhaný sýr, osolíme a opepříme (kdo má rád může přidat petrželku, nebo jiné bylinky). Obalíme si v klasickém trojobalu. Mouka-vejce s mlékem-strouhanka. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova.
- Velice jednoduché a rychlé jídlo. Podávat můžeme s bramborovou kaší nebo hranolkami. Výborný je i s klasickým rohlíkem. Přeji dobrou chuť.=)
KOMENTÁŘE K RECEPTU