NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Kuřecí ježek plněný mozzarellou, rajčetem a bazalkou
Kuřecí ježek plněný mozzarellou, rajčetem a bazalkou
Recept Kuřecí ježek plněný mozzarellou, rajčetem a bazalkou
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Mineralka Mineralka    ·   12.3.2019

Kuřecí ježek plněný mozzarellou, rajčetem a bazalkou

Bez smažení a přesto velmi chutné. Kuřecí prsa s mozzarellou, rajčetem a bazalkou. Něco na styl caprese. Gramáž neuvádím, každý si připraví tolik, kolik uzná za vhodné :) Autor: Mineralka

25 min
Čas přípravy
40 min
Čas vaření
Suroviny
kuřecí prsa
rajče
bazalka
mozzarella
sůl, pepř
olivový olej
koření dle chuti
Postup receptu
Vytisknout
  1. Celá kuřecí prsa osolíme a opepříme. Ostrým nožem je nadřízneme tak, abychom vytvořili ježka.
  2. Do zářezů střídavě ukládáme plátky mozzarelly, rajče a lístky bazalky.
  3. Kuřecí kousky položíme na papírem vyložený plech (nebo potřený olejem), jemně je pokapeme olivovým olejem, posypeme kořením a dáme péct.
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 190 stupňů asi 40 minut - sledujeme (délka pečení závisí i na velikosti kuřecích prsou).
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář