NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Kuřecí ježek plněný mozzarellou, rajčetem a bazalkou
Kuřecí ježek plněný mozzarellou, rajčetem a bazalkou
Recept Kuřecí ježek plněný mozzarellou, rajčetem a bazalkou
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Foto: Mineralka

Bez smažení a přesto velmi chutné. Kuřecí prsa s mozzarellou, rajčetem a bazalkou. Něco na styl caprese. Gramáž neuvádím, každý si připraví tolik, kolik uzná za vhodné :) Autor: Mineralka

Mineralka Mineralka    ·   12.3.2019

Kuřecí ježek plněný mozzarellou, rajčetem a bazalkou

Bez smažení a přesto velmi chutné. Kuřecí prsa s mozzarellou, rajčetem a bazalkou. Něco na styl caprese. Gramáž neuvádím, každý si připraví tolik, kolik uzná za vhodné :) Autor: Mineralka

25 min
Čas přípravy
40 min
Čas vaření
Suroviny
kuřecí prsa
rajče
bazalka
mozzarella
sůl, pepř
olivový olej
koření dle chuti
Postup receptu
Vytisknout
25 min
Čas přípravy
40 min
Čas vaření
  1. Celá kuřecí prsa osolíme a opepříme. Ostrým nožem je nadřízneme tak, abychom vytvořili ježka.
  2. Do zářezů střídavě ukládáme plátky mozzarelly, rajče a lístky bazalky.
  3. Kuřecí kousky položíme na papírem vyložený plech (nebo potřený olejem), jemně je pokapeme olivovým olejem, posypeme kořením a dáme péct.
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 190 stupňů asi 40 minut - sledujeme (délka pečení závisí i na velikosti kuřecích prsou).
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář