Kuřecí ježek plněný mozzarellou, rajčetem a bazalkou

Recept Kuřecí ježek plněný mozzarellou, rajčetem a bazalkou

Přidal: , 12.3.2019

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Bez smažení a přesto velmi chutné. Kuřecí prsa s mozzarellou, rajčetem a bazalkou. Něco na styl caprese. Gramáž neuvádím, každý si připraví tolik, kolik uzná za vhodné :) Autor: Mineralka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 12.3.2019

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

kuřecí prsa
rajče
bazalka
mozzarella
sůl, pepř
olivový olej
koření dle chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Celá kuřecí prsa osolíme a opepříme. Ostrým nožem je nadřízneme tak, abychom vytvořili ježka.
  2. Do zářezů střídavě ukládáme plátky mozzarelly, rajče a lístky bazalky.
  3. Kuřecí kousky položíme na papírem vyložený plech (nebo potřený olejem), jemně je pokapeme olivovým olejem, posypeme kořením a dáme péct.
  4. Pečeme v předem vyhřáté troubě při teplotě 190 stupňů asi 40 minut - sledujeme (délka pečení závisí i na velikosti kuřecích prsou).
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit