Jednoduché jídlo, se kterým nemáte mnoho práce. Jednoduše naporcujeme maso, osmahnete hlávku zelí, maso přidáte k zelí, vložíte do pekáčku a dáte péct do trouby. Sem tam zkontrolujete a když je všechno upečené, můžeme podávat. Nejlepší příloha je domácí knedlík, ten dělávám pouze jednou za čas a to z pořádné dávky mouky, abych si zásoby odložila do chladničky a když přijde na takové jídlo chuť, pouze vyberu z mrazáku, rozmrazím a podávám. Jako čerstvé, doporučuji vyzkoušet. Autor: Libuše
Jednoduché jídlo, se kterým nemáte mnoho práce. Jednoduše naporcujeme maso, osmahnete hlávku zelí, maso přidáte k zelí, vložíte do pekáčku a dáte péct do trouby. Sem tam zkontrolujete a když je všechno upečené, můžeme podávat. Nejlepší příloha je domácí knedlík, ten dělávám pouze jednou za čas a to z pořádné dávky mouky, abych si zásoby odložila do chladničky a když přijde na takové jídlo chuť, pouze vyberu z mrazáku, rozmrazím a podávám. Jako čerstvé, doporučuji vyzkoušet. Autor: Libuše
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě