Kuřecí maso na hlávce zelí

Recept Kuřecí maso na hlávce zelí

Přidal: , 31.10.2017

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jednoduché jídlo, se kterým nemáte mnoho práce. Jednoduše naporcujeme maso, osmahnete hlávku zelí, maso přidáte k zelí, vložíte do pekáčku a dáte péct do trouby. Sem tam zkontrolujete a když je všechno upečené, můžeme podávat. Nejlepší příloha je domácí knedlík, ten dělávám pouze jednou za čas a to z pořádné dávky mouky, abych si zásoby odložila do chladničky a když přijde na takové jídlo chuť, pouze vyberu z mrazáku, rozmrazím a podávám. Jako čerstvé, doporučuji vyzkoušet. Autor: Libuše

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 31.10.2017

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

SUROVINY

4 kskuřecí čtvrtky
1 hlávkazelí (menší)
1 lžíceolivového oleje
sůl
kmín
cukr
grilovací koření

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Zelí očistíme, nakrouháme a dáme do vysokého pekáče s pokličkou. Přidáme olivový olej, osolíme, přidáme kuřecí čtvrtky a posypeme grilovacím kořením.
  2. Plech vložíme do rozpálené trouby a pečeme 60 minut. Po dobu pečení pekáč neodkrýváme! Pečeme, dokud není maso i zelí měkké.
  3. Kuřecí maso na zelí podáváme s knedlíky, noky nebo vařenými brambory.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit