Kuřecí paličky pečené na červeném zelí

Kuřecí paličky pečené na červeném zelí a jako příloha bramborový knedlíček. Správná volba na chutný oběd.

Přidal:, 8.3.2016
Kategorie: Hlavní jídla, Maso, Kuřecí
Recept Kuřecí paličky pečené na červeném zelí

Suroviny

600 gkuřecích paliček
500 gčerveného kysaného zelí
1 kscibule
4 lžícecukru
dle potřebysůl

Postup přípravy

  1. Kuřecí paličky omyjeme a osušíme. Posolíme ze všech stran.Tip: Sbírka 12 nejlepších punčových zákusků, které můžete připravit na Velikonoce
  2. Do pekáčku dáme zelí, pocukrujeme a přidáme nadrobno nakrájenou cibuli. Promícháme.
  3. Na zelí naskládáme paličky a dáme péct na 180 °C cca 1 hodinu. Zelí případně podléváme. Podáváme s domácím bramborovým knedlíkem.Tip: Velikonoční tlačenka se salámem a zeleninou