Zvykla jsem připravovat kuřecí placky hlavně ze zbytků kuřecího masa. Když dělávám plněné závitky, tak mi zůstane pár menších kousků masa, ty nakrájím na malé kostičky, které pak dám do marinády a udělám z toho placky. Tak nemusím pak během pečení nebo smažení vybírat malé kousky masa, které se uvaří nebo upečou mnohem rychleji a mám klid. Autor: Marta
Zvykla jsem připravovat kuřecí placky hlavně ze zbytků kuřecího masa. Když dělávám plněné závitky, tak mi zůstane pár menších kousků masa, ty nakrájím na malé kostičky, které pak dám do marinády a udělám z toho placky. Tak nemusím pak během pečení nebo smažení vybírat malé kousky masa, které se uvaří nebo upečou mnohem rychleji a mám klid. Autor: Marta
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě