Kuřecí plátek se žampionovou omáčkou

Rychlý oběd - kuřecí maso, žampiónová omáčka a jako příloha rýže. Dobrou chuť!

Přidal:, 17.4.2015
Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd, Omáčky
Recept Kuřecí plátek se žampionovou omáčkou

Suroviny

Ingredience:
2 kskuřecí prsa
400 gžampionu
100 mlsmetany
1 lžičkadomácího houbového koření (nemusí být)
bob.list
nové koření
sůl
sečuánský pepř
česneku
cibule
kuřecí vývar

Postup přípravy

  1. Na oleji orestujeme prsa, která jsme osolily a opepřily.Tip: Jahodový džem bez chemie
  2. Vyjmeme a odložíme stranou. Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, zesklovatíme, přidáme česnek a nakonec pokrájené žampiony a bob. list a nové koření.
  3. Orestujeme a zalijeme vývarem. Nakonec zjemníme trochou smetany. Příloha: rýže. Dobrou chuť!Tip: Skvělé tvarohové palačinky bez mouky

Zdroj: Vaření a pečení s láskou