Kuřecí plátek se žampionovou omáčkou
Rychlý oběd - kuřecí maso, žampiónová omáčka a jako příloha rýže. Dobrou chuť!
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Ingredience:
2 kskuřecí prsa
400 gžampionu
100 mlsmetany
1 lžičkadomácího houbového koření (nemusí být)
bob.list
nové koření
sůl
sečuánský pepř
česneku
cibule
kuřecí vývar
- Na oleji orestujeme prsa, která jsme osolily a opepřily.
- Vyjmeme a odložíme stranou. Do výpeku přidáme nakrájenou cibuli, zesklovatíme, přidáme česnek a nakonec pokrájené žampiony a bob. list a nové koření.
- Orestujeme a zalijeme vývarem. Nakonec zjemníme trochou smetany. Příloha: rýže. Dobrou chuť!
Zdroj: Vaření a pečení s láskou
KOMENTÁŘE K RECEPTU