Kuřecí plátek v obale

Přidal: luckazubata, 25.8.2017
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Kuřecí maso můžete připravit na milión způsobů. Já miluji tortilly a tak jsem zkusila maso zabalit do tortilly s kouskem výrazného sýra. Nejdříve mi to nechutnalo, tak jsem ten výrazný sýr zaměnila za klasický plátek Eidamu, a to byla dobrota. Odteď už jen obyčejný sýr, možná ještě bych zkusila nějaký švýcarský. Zelenina už jen jako příloha, aby se tortilla nerozmočila. Autor: LuckaZubata
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: luckazubata, 25.8.2017
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
kuřecí prsní řízky
sůl
pepř
provensálské bylinky
celozrnné nebo jiné tortilly
sýr Eidam
- Řízky si podélně rozkrojíme a tyto 4 plátky si mírně naklepeme z obou stran. Nasolíme si je, opepříme a mírně posypeme bylinkami. Smažíme z obou stran na olivovém oleji.
- Na každou placku dáme do prostřední části 2 plátky sýru, na ni dáme plátek masa a zabalíme. Spodné a horní část těsta zohneme směrem dovnitř, levou a pravou stranu placky taktéž přeložíme, aby se překrývaly.
- Takto zabalenou tortillu dáme na suchou pánev a asi po 2 minutách obrátíme. Podáváme se zeleninou.
KOMENTÁŘE K RECEPTU