Kuřecí plátky v bylinkovém trojobalu

Jednoducho, rychle a chutně. Toto je asi heslo každé kuchařky. A ještě abych nezapomněla slovo zdravě. Ale toto slovo dnešní oběd vůbec nevystihuje. Příloha byla kalorická, ale co udělám, když ji doma mají nejraději. Samozřejmě nedělám hranolky často, ale jen jednou za čas :) masíčko v bylinkovém trojobalu :) Dobrou chuť. Autor: Pythonissa

Přidal:, 27.4.2018
Kategorie: Hlavní jídla
Kuřecí plátky v bylinkovém trojobalu

Suroviny

Kuřecí plátky
kuřecí prsa
čerstvé bylinky (pažitka, petrželka, tymián, libeček, bazalka...)
vejce
hladká mouka
strouhanka
sůl
pepř
olej na smažení

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa si můžeme naklepat na řízek, stačí jemně naklepat, ale můžeme je klidně hned začít obalovat.
  2. Stačí osolit, opepřit a maso obalujeme v podstatě v klasickém trojobalu, tedy začneme moukou, akorát do rozšlehaných a okořeněných vajíček přidáme najemno nasekané bylinky.
  3. Následně obalujem ve strouhance, smažíme na rozpáleném oleji a servírujeme.