Kuřecí rarášci v pivním těstíčku

Recept Kuřecí rarášci v pivním těstíčku

Přidal: LENULKA, 14.6.2016

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Kuřecí rarášci v pivním těstíčku. Příloha: brambory. Autor: Lenulka

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: LENULKA, 14.6.2016

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd, Chuťovky

SUROVINY

Suroviny na těstíčko :

1 dlpiva
2 ksvejce
3 lžícehladké mouky
3 lžícesolamylu
3 lžícehořčice
3 lžícesojové omáčky

Další suroviny :

500 gkuřecí prsa
dle potřebyolej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Do misky dáme hořčici, vejce, pivo a sojovou omáčku a promícháme. Potom přidáme hladkou mouku se solamylem a důkladně promícháme.
  2. Kuřecí prsa si omyjeme a nakrájíme na menší plátky.
  3. Ty potom vložíme do připraveného těstíčka, necháme v chladu 2 hodiny uležet.
  4. Uleželé rarášky smažíme na pánvi na oleji do růžova. Usmažené rarášky klademe na papírový ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk. Maso je krásně měkoučké.
  5. Rarášky podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou nebo salátem.
  6. Rarášky je možno podávat i studené jen se zeleninovým salátem a pečivem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit