Kuřecí rarášci v pivním těstíčku

Kuřecí rarášci v pivním těstíčku. Příloha: brambory. Autor: Lenulka

Přidal:, 14.6.2016
Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd, Chuťovky
Recept Kuřecí rarášci v pivním těstíčku

Suroviny

Suroviny na těstíčko :
1 dlpiva
2 ksvejce
3 lžícehladké mouky
3 lžícesolamylu
3 lžícehořčice
3 lžícesojové omáčky
Další suroviny :
500 gkuřecí prsa
dle potřebyolej

Postup přípravy

  1. Do misky dáme hořčici, vejce, pivo a sojovou omáčku a promícháme. Potom přidáme hladkou mouku se solamylem a důkladně promícháme. Tip: Skvělé tvarohové palačinky bez mouky
  2. Kuřecí prsa si omyjeme a nakrájíme na menší plátky.
  3. Ty potom vložíme do připraveného těstíčka, necháme v chladu 2 hodiny uležet.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  4. Uleželé rarášky smažíme na pánvi na oleji do růžova. Usmažené rarášky klademe na papírový ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk. Maso je krásně měkoučké.
  5. Rarášky podáváme s bramborem a čerstvou zeleninou nebo salátem. Tip: Jahodový džem bez chemie
  6. Rarášky je možno podávat i studené jen se zeleninovým salátem a pečivem.