Kuřecí rizoto se zeleninou a restovanými játry

Recept Kuřecí rizoto se zeleninou a restovanými játry

Přidal: , 26.9.2018

Kategorie: Kuřecí, Rizoto, Rýže, Na slano, Maso, Oběd, Přílohy

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Tak je mi nad slunce jasnější, že na jaře už Kuba svoje oblíbené tříčtvrťáky nedopne. Bodejť by taky jo, když teď baští jako bezednej. Včera si dal čtyři kopečky a ani se u toho nezapotil... :D Množství určitě vystačí pro 6 normálních strávníků. Autor: Danula

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 26.9.2018

Kategorie: Kuřecí, Rizoto, Rýže, Na slano, Maso, Oběd, Přílohy

Čas přípravy:
Čas vaření:

SUROVINY

400 gjasmínové rýže
600 gkuřecího stehenního masa
300 gkuřecích jater
1 ksvelká cibule
1 sáčekmražené baby karotky
1/2 sáčkumraženého hrášku
sojová omáčka
mletá sladká paprika
mletá kurkuma
sůl, mletý černý pepř
2 kostky kuřecího bujonu
voda
olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Mraženou zeleninu uvaříme v osolené vodě do poloměkka a scedíme. Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme maso a zarestujeme.
  2. Poté přisypeme mletou papriku, orestujeme, přilijeme vodu, přidáme sojovku, bujon a mletou kurkumu, zakryjeme poklicí a necháme lehce probublávat.
  3. Dochutíme solí a pepřem a vlijeme do mísy na uvařenou rýži, promícháme a zaklopíme.
  4. Na pánvi orestujeme játra a vsypeme k rýži, přidáme uvařenou zeleninu a promícháme.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit