Kuřecí rolky Cordon Bleu z trouby

Přidal: NejLucka, 27.8.2015
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Klasika - kuřecí rolky Cordon Bleu bez smažení, připravené v troubě. Obalované ve strouhance s parmazánem. Podáváme s bramborami.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 27.8.2015
Kategorie: Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
SUROVINY
Budeme potřebovat:
800 gkuřecí řízky
200 mlvoda
2 lžícerozpuštěné máslo
2 stroužkyčesnek
oregano, sůl, pepř
vegeta
100 gplátky šunky
100 gplátky tvrdého sýra
olivový olej
Dále budeme potřebovat:
80 gstrouhanka
2 lžičkymletá červená paprika
2 lžícestrouhaný parmezán
- Kuřecí maso nakrájíme a paličkou na maso pořádně naklepeme. Osolíme a opepříme, jemně posypeme vegetou.
- Do misky dáme vodu, přidáme 2 lžičky vegety, rozpuštěné máslo, prolisovaný česnek a oregano. Přivedeme k varu a vaříme několik minut. Připravenou vodu nalijeme do směsi strouhanky, červené mleté papriky a parmazánu.
- Na plátek masa položíme plátek šunky, plátek sýra a maso srolujeme.
- Každou rolku obalíme ve připravené směsi.
Zdroj: Coolinarika
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Kuracie rolky Cordon Bleu z rúry.
KOMENTÁŘE K RECEPTU