Kuřecí rolky Cordon Bleu z trouby

Recept Kuřecí rolky Cordon Bleu z trouby

Přidal: , 27.8.2015

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Klasika - kuřecí rolky Cordon Bleu bez smažení, připravené v troubě. Obalované ve strouhance s parmazánem. Podáváme s bramborami.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 27.8.2015

Kategorie: Kuřecí, Maso, Oběd

SUROVINY

Budeme potřebovat:

800 gkuřecí řízky
200 mlvoda
2 lžícerozpuštěné máslo
2 stroužkyčesnek
oregano, sůl, pepř
vegeta
100 gplátky šunky
100 gplátky tvrdého sýra
olivový olej

Dále budeme potřebovat:

80 gstrouhanka
2 lžičkymletá červená paprika
2 lžícestrouhaný parmezán

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Kuřecí maso nakrájíme a paličkou na maso pořádně naklepeme. Osolíme a opepříme, jemně posypeme vegetou.
  2. Do misky dáme vodu, přidáme 2 lžičky vegety, rozpuštěné máslo, prolisovaný česnek a oregano. Přivedeme k varu a vaříme několik minut. Připravenou vodu nalijeme do směsi strouhanky, červené mleté papriky a parmazánu.
  3. Na plátek masa položíme plátek šunky, plátek sýra a maso srolujeme.
  4. Každou rolku obalíme ve připravené směsi.
  5. Rolky ukládáme na olejem vymazaný plech na pečení a pečeme při teplotě 200 stupňů cca 45 minut.

Zdroj: Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit