Kuřecí šneky na špejli s bramborovou kaší

Přidal: Danula Vašíčková, 10.10.2018
Kategorie: Špízy, Grilování a BBQ, Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Dneska mě nenapadá trefnější poznámka než prostě... výborný obídek. Už mě omrzelo klasické kuřecí soté nebo kuřecí plátky na šťávě. Tak jsem vymyslela trochu kreativnější talíř, kuřecí jsem svinula a naplnila a nakrájené na kousky, které jsem napíchla na špejli. Vypadá to skvěle a chutná ještě lépe. Doporučuji vyzkoušet. Autor: Danka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Danula Vašíčková, 10.10.2018
Kategorie: Špízy, Grilování a BBQ, Kuřecí maso, Maso, Oběd, Část dne
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
4 kskuřecí prsní řízky
150 gšunky
150 ganglické slaniny
sůl, mletý černý pepř
sušený česnek
grilovací koření
- Maso rozříznout, rozklepat, z obou stran osolit, opepřit a okořenit, poklást plátky šunky a slaniny, srolovat a na hodinku uložit na polystyrenovém tácku do mrazáku (lépe se pak krájí).
- Poté vždy zapíchneme do rolky špejli a odřízneme šneka, postup opakujeme, dokud nezískáme špíz dané délky (prostě nesmíme zapomenout, že se nám hotový špíz musí vejít do pánvičky
).
- Smažíme na sádle z obou stran dozlatova. Po vyjmutí masa hotový výpek zaprášíme trochou hladké mouky.
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Kuracie slimáky na paličke so zemiakovou kašou.
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Hähnchenfleisch-Schnecken am Spieß mit Kartoffelpüree an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Sonkás-szalonnás csirketekercs burgonyapürével.
KOMENTÁŘE K RECEPTU