Kuřecí soté s houbami a bramborovými šiškami
Bramborové šišky jsou velmi jednoduché na přípravu. Dělávám je jen výjimečně, hlavně když připravuji omáčku s houbami. Je to dokonalá kombinace chutí. Autor: Lacusin
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
Bramborové šišky:
1 kgvařených brambor ve slupce
1 ksvejce
2 PLškrobu
4 PLkrupice
6 PLhrubé mouky
2 lžičkysoli
Kuřecí soté:
600 gkuřecích prsou
250 gžampionů
1 kscibule
50 gsušených hub
1 Pltmavé jíšky
dle chutisůl, kmín, houbové koření
1 PLsádla
1PLmásla
1PLoleje
Dokončení:
1 ksčervená cibule
1 PLpokrájené zelené petrželky
KOMENTÁŘE K RECEPTU