Kuřecí stehno s hořčicí v alobalu

Kuřecí stehno s hořčicí v alobalu. Autor: sonizna

Přidal:, 21.12.2015
Kategorie: Hlavní jídla, Maso, Kuřecí
Recept Kuřecí stehno s hořčicí v alobalu

Suroviny

1 kskuřecí stehno
1 lžícehořčice hrubozrnná
1 ksmrkev
1 plátekšunka
7 gsůl
10 gmáslo

Postup přípravy

  1. Kuřecí stehno osolíme a potřeme hořčicí. Obalíme ho do šunky.Tip: Sbírka 12 nejlepších punčových zákusků, které můžete připravit na Velikonoce
  2. Plát alobalu, dost velký na to, abychom do něj zabalili kuřecí stehno, potřeme máslem. Na to položíme kuřecí stehno.
  3. Přidáme mrkev nakrájenou na co nejtenčí plátky. Zabalíme do alobalu.Tip: Sbírka 6 nejlepších receptů na velikonoční mazanec, ze které si určitě vyberete.
  4. Pečeme 45 minut na 200 °C.
  5. Podáváme s kuskusem nebo bramborem.Tip: Piškotový beránek za 15 Kč