Kuřecí tortilla - jednoduchá rychlovka

Nepíšu ani suroviny, každý si připraví tolik, kolik uzná za vhodné. Já mám například ráda, když je v tortile mnoho surovin a tortila se tam ztrácí, ale někteří to mají rádi právě naopak. Mají rádi opečenou, křupavou tortilu a málo surovin uvnitř. Zkuste si připravit i takovou, i takovou a uvidíte, která vám chutná více. Autor: LuckaZubata

Přidal:luckazubata, 27.8.2017
Kategorie: 15 minutovky, Chuťovky, Hlavní jídla
Kuřecí tortilla - jednoduchá rychlovka

Suroviny

kuřecí prsní řízek
tortilly
sýr Eidam
sůl
pepř
provensálské bylinky
kukuřice

Postup přípravy

  1. Řízek si podélně rozkrojíme, nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a mírně posypeme provensálkskými bylinkami. Osmahneme na pánvi na olivovém oleji.
  2. Na každou tortillu dáme 2 plátky sýru- pod sebe, aby tvořily jakoby střední pás tortilly. Na ni dáme kousky masa a kukuřici. Zabalíme.
  3. Spodní část začneme rolovat, následně přehneme levou a pravou část těsta dovnitř a dorolujeme. Dáme na suchou pánev částí, kde je tortilla uzavřena, aby se nám nerozmotala a chvíli osmahneme. Poté otočíme.
  4. Podáváme se zeleninou.