Tyto rychle kvašené okurky se u nás v rodině dělají už celá desetiletí. Z dětství se pamatuji, že babička je dělala do velkého starého (snad i 15 litrového hrnce), který již vyřadila z kuchyně (používal se už jen na tyto kvašené okurky) a starký je každý den chodil tajně ochutnávat, že či už jsou :) . A když zahlásil, že už jsou, tak milé okurky i s hrncem putovaly do studené komory, aby se zastavilo kvašení. Já dávám okurky kvasit do velkého poháru ale pokud chcete, můžete zkusit i ten "babiččin hrnec" :)
Tyto rychle kvašené okurky se u nás v rodině dělají už celá desetiletí. Z dětství se pamatuji, že babička je dělala do velkého starého (snad i 15 litrového hrnce), který již vyřadila z kuchyně (používal se už jen na tyto kvašené okurky) a starký je každý den chodil tajně ochutnávat, že či už jsou :) . A když zahlásil, že už jsou, tak milé okurky i s hrncem putovaly do studené komory, aby se zastavilo kvašení. Já dávám okurky kvasit do velkého poháru ale pokud chcete, můžete zkusit i ten "babiččin hrnec" :)
Můj blog: Recepty z mojej kuchyne
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě