Po dlouhém čase se mi konečně podařil chlebíček z mého kvásku. Kvásek jsem poctivě krmila 2 týdny, aby byl silný a nakonec jsem z něj upekla tento krásný velký bochník s lněnými semínky. Inspirovala jsem se receptem od bonvivani.sk, jen trošku jsem si poměr surovin upravila. Autor: Karambola
Po dlouhém čase se mi konečně podařil chlebíček z mého kvásku. Kvásek jsem poctivě krmila 2 týdny, aby byl silný a nakonec jsem z něj upekla tento krásný velký bochník s lněnými semínky. Inspirovala jsem se receptem od bonvivani.sk, jen trošku jsem si poměr surovin upravila. Autor: Karambola
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Jak by se měl po upečení a vychladnutí uchovávat? Někde jsem četla že ve vlhké utěrce, aby neztvrdl 😱