Květák v křupavém těstíčku

Recept Květák v křupavém těstíčku

Přidal: , 23.6.2016

Kategorie: Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Květák v křupavém těstíčku. Podáváme s vařeným bramborem. Autor: Lacusin

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 23.6.2016

Kategorie: Oběd

SUROVINY

Na těstíčko:

2 ksvejce
80 ghladké mouky
50 gškrobové moučky
100 mlmléka
30 gparmazánu
špetkamuškátového květu
špetkasoli

Další suroviny:

1 kskvěták
dle potřebyolej na smažení

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Květák uvaříme v osolené vodě doměkka (cca 15 minut - čas upravíme podle toho, jak velké jsme natrhali růžičky květáku).
  2. Všechny suroviny na těstíčko smícháme dohromady. Uvařený květák v něm obalujeme a smažíme ve větší vrstvě oleje. Podáváme s vařeným bramborem.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit