Květákový krém s krutónky

Recept Květákový krém s krutónky

Přidal: , 25.9.2016

Kategorie: Květáková, Husté polévky, 15 minutovky, Polévky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Zdravá polévka. Je sice zahuštěná moukou, ale pokud nemůžete mouku, tak zahušťovat nemusíte. Stačí déle povařit, voda se odpaří a máte chutnou zdravou polévku. Autor: LuckaZubata

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 25.9.2016

Kategorie: Květáková, Husté polévky, 15 minutovky, Polévky

SUROVINY

květák
smetana
cibule
česnek
sůl
pepř
hladká mouka
voda
olej

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Na oleji si osmahneme cibulku s česnekem, zasypeme hladkou moukou a přilijeme vodu.
  2. Přidáme květák nakrájený na kostičky a povaříme. Osolíme a opepříme.
  3. Odstavíme a rozmixujeme tyčovým mixérem. Nakonec přimícháme smetanu a opět promixujeme.
  4. Servírujeme s krutónky, které si připravíme tak, že nakrájíme rohlík na kostičky a osmahneme ho na rozpáleném oleji, nejlépe olivovém s česnekovou příchutí.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit