Kynuté pudinkáče se šlehačkou

Přidal: Emília Raganová, 2.5.2017
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Ještě dříve jsem registrovala někde ve skupině na internetu tento recept na extrémně dobré kynuté pudinkové "buchtičky". Nedalo mi nevyzkoušet je a musím říct, že to kynuté těsto je opravdu velmi dobré. Vůbec se nelepí a pracuje se s ním skvěle. Plnila jsem vanilkovým krémem a ještě vrch jsem zdobila šlehačkou. Je pravdou, že z této dávky vyjde více ks a zůstalo i druhý den, ale na chuti jim vůbec neubralo. Byly měkké ještě i druhý den, takže se určitě vyplatí upéct. Autor: Milka
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: Emília Raganová, 2.5.2017
SUROVINY
Těsto:
60 dkghladké mouky
15 lžičkycukru
špetkasoli
5 ksžloutků
3,6 dlmléka
3 dloleje
1 kostkadroždí
Krém:
1 lmléka
3 bal.vanilkové pudinky
1 lžícehladké mouky
3 bal.vanilkový cukr
6 PLcukru
1 bal.Palmarin nebo máslo
smetana ke šlehání na ozdobu
- Uděláme si kvásek a z uvedených surovin vypracujeme těsto.
- Necháme 1 hodinu kynout.
- Těsto rozdělíme na 4 části a každou část na 5 částí.
KOMENTÁŘE K RECEPTU