Vždy, když mi zůstane v chladničce otevřená majonéza tak jdu na tyto koláčky. Je jemné, měkké jako pavučinka a úplně super se s těstem pracuje. Autor: Janaha
Vždy, když mi zůstane v chladničce otevřená majonéza tak jdu na tyto koláčky. Je jemné, měkké jako pavučinka a úplně super se s těstem pracuje. Autor: Janaha
Můj blog: Recepty z mojej kuchyne
Každý den nejlepší recepty a články
díky
díky
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Peču kynuté koláče často a tento nám hodně chutná, je vláčný ještě třetí den, tedy jestli zbyde, jednou se to podařilo, ale hlavně kvůli tomu, že jsem chtěla vědět jak dlouho bude poživatelný a nebude ztvrdlý. Tentokrát s hruškovými povidly a jablky. Mňam!!!!