V minulosti jsem vyzkoušela různé recepty na kynutý knedlík vařený v páře a nakonec jsem se vždy vrátila k tomuto receptu. Mám ho od mé mamky, které ho dala její mamka. Prostě ho máme v rodině už velmi dlouho a je opravdu nejlepší, vyzkoušejte i vy.
V minulosti jsem vyzkoušela různé recepty na kynutý knedlík vařený v páře a nakonec jsem se vždy vrátila k tomuto receptu. Mám ho od mé mamky, které ho dala její mamka. Prostě ho máme v rodině už velmi dlouho a je opravdu nejlepší, vyzkoušejte i vy.
Každý den nejlepší recepty a články
Dobrý deň. Nie, normálne nechajte vykysnúť cesto, vyformuje knedle, dajte do parného hrnca, kde spodok potriete olejom, aby sa vám to tam neprilepilo, nechajte podkysnúť a potom parte 20min. Dúfam, že som pomohla 🙂 krásny slnečný deň! 🙂
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Kde ju necháme kysnúť v tom parnom hrnci?a potom pariť ďakujem