V minulosti jsem vyzkoušela různé recepty na kynutý knedlík vařený v páře a nakonec jsem se vždy vrátila k tomuto receptu. Mám ho od mé mamky, které ho dala její mamka. Prostě ho máme v rodině už velmi dlouho a je opravdu nejlepší, vyzkoušejte i vy.
V minulosti jsem vyzkoušela různé recepty na kynutý knedlík vařený v páře a nakonec jsem se vždy vrátila k tomuto receptu. Mám ho od mé mamky, které ho dala její mamka. Prostě ho máme v rodině už velmi dlouho a je opravdu nejlepší, vyzkoušejte i vy.
Kde ju necháme kysnúť v tom parnom hrnci?a potom pariť ďakujem
Dobrý deň. Nie, normálne nechajte vykysnúť cesto, vyformuje knedle, dajte do parného hrnca, kde spodok potriete olejom, aby sa vám to tam neprilepilo, nechajte podkysnúť a potom parte 20min. Dúfam, že som pomohla 🙂 krásny slnečný deň! 🙂
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Nešťastná som z tohto receptu na knedľou. Na vašu babku som sa spoliehala lebo veď babky boli najlepšie kuchárky, mala to byť moja prvá knedľa, ale aj posledná podľa tohto receptu. Zlyhalo to hneď pri miešaní, kedy bolo cesto takmer tekuté. Musela som tam pridať nie málo múky. Keď už som ho miesila na doske tak bolo totálne lepivé a nedalo sa z neho spraviť nič. Musela som primiešať opäť veľa múky. Knedle neboli spravené ani po 30 minút parenia, o chuti radšej nehovorím. Minulý týždeň som robila prvé parené buchty, myslela som že knedľa by bol najmenší problém. Aj by bol, ale podľa iného receptu. 🙈