Jak už jsem psala, je pro mě zdlouhavější psát přesný poměr surovin, protože už pečem několik desítek let. Vždy, pokud se vám bude zdát, že vaše těsto je příliš řídké, přidejte trochu víc mouky. Záleží také na kvalitě mouky. Musíte to mít v oku. Čím hustší je kynuté těsto, pamatujte, že bude hutnější a nebude tak jemné jako pavučinka. Autor: Renata H.
Jak už jsem psala, je pro mě zdlouhavější psát přesný poměr surovin, protože už pečem několik desítek let. Vždy, pokud se vám bude zdát, že vaše těsto je příliš řídké, přidejte trochu víc mouky. Záleží také na kvalitě mouky. Musíte to mít v oku. Čím hustší je kynuté těsto, pamatujte, že bude hutnější a nebude tak jemné jako pavučinka. Autor: Renata H.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě