A co se týče zpracovávání úrody, plynule přecházím od meruněk přes okurky na blumy a švestky, takže ke kafi nemůže chybět nějaký ten švestičkový... :-) A samozřejmě švestkový kynutý. Miluji pracovat s kynutým těstem. To vždy vyjde jinak, i když použijete stejné suroviny, samozřejmě záleží na velikosti vajíčka, jak saje mouka, jak vlažné mléko použijete. Autor: Danka
A co se týče zpracovávání úrody, plynule přecházím od meruněk přes okurky na blumy a švestky, takže ke kafi nemůže chybět nějaký ten švestičkový... :-) A samozřejmě švestkový kynutý. Miluji pracovat s kynutým těstem. To vždy vyjde jinak, i když použijete stejné suroviny, samozřejmě záleží na velikosti vajíčka, jak saje mouka, jak vlažné mléko použijete. Autor: Danka
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě