Kýta pečená na plechovce piva

Recept Kýta pečená na plechovce piva

Přidal: , 21.7.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Znala jsem tento recept s kuřetem, ale na to jsme neměli chuť, tak jsem zkusila vepřové a byla jsem překvapená, jak se dá chutně a neobvykle připravit. Autor: Lacusin

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 21.7.2016

Kategorie: Vepřové, Maso, Oběd

SUROVINY

1 kgvepřové kýty
1 PLkoření na guláš
2 PLoleje
dle chutisůl, pepř
1 plechovkačerného piva

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Výborný recept na chutný oběd. Už jste někdy pekli maso na plechovce od piva? Poklademe na ni plátky masa a můžete grilovat ve velkém stylu.
  2. V kýtě utvoříme nožem kapsu. Olej smícháme s kořením a potřeme maso. Necháme asi hodinu marinovat.
  3. Plechovku piva otevřeme. Nasadíme na ní maso a dáme na gril nebo do trouby péct.
  4. Pod plechovku dáme kastrůlek, kam bude odkapávat šťáva a olej (já použila starou poklici). Pečeme do změknutí masa.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit