Lahodná celerová pomazánka

Lahodná francouzská celerová pomazánka. S čerstvým, křupavým pečivem delikatesa.

Přidal:, 17.3.2016
Kategorie: Pomazánky, Celerová
Recept Lahodná celerová pomazánka

Suroviny

1 ksceler
3 lžícemajonéza
3 lžícezakysaná smetana
sůl, pepř podle chuti
pár kapekcitronová šťáva
3-4 ksvařené vejce
1/2 ksjablko

Postup přípravy

  1. Celer očistíme a překrojíme na polovinu. V horké osolené vodě ho uvaříme do měkka.Tip: 33 receptů na slané a sladké rolády, které si můžete připravit na Vánoce nebo Velikonoce
  2. Jablko nastrouháme na jemném struhadle, uvařený celer na hrubém struhadle a v misce spolu promícháme. Přidáme nadrobno nakrájená uvařená vejce, zakysanou smetanu, majonézu, citrónovou šťávu, ochutíme solí a pepřem.
  3. Necháme minimálně hodinu stát v chladničce, aby se všechny chutě propojily a podáváme s čerstvým, křupavým pečivem.Tip: Velikonoční maďarská tlačenka se zeleninou a vajíčkem

Zdroj: Coolinarika