Lahodná celerová pomazánka

Recept Lahodná celerová pomazánka

Přidal: , 17.3.2016

Kategorie: Pomazánky, Celerová

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Lahodná francouzská celerová pomazánka. S čerstvým, křupavým pečivem delikatesa.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 17.3.2016

Kategorie: Pomazánky, Celerová

SUROVINY

1 ksceler
3 lžícemajonéza
3 lžícezakysaná smetana
sůl, pepř podle chuti
pár kapekcitronová šťáva
3-4 ksvařené vejce
1/2 ksjablko

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Celer očistíme a překrojíme na polovinu. V horké osolené vodě ho uvaříme do měkka.
  2. Jablko nastrouháme na jemném struhadle, uvařený celer na hrubém struhadle a v misce spolu promícháme. Přidáme nadrobno nakrájená uvařená vejce, zakysanou smetanu, majonézu, citrónovou šťávu, ochutíme solí a pepřem.
  3. Necháme minimálně hodinu stát v chladničce, aby se všechny chutě propojily a podáváme s čerstvým, křupavým pečivem.

Zdroj: Coolinarika

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit