Domácí paštika z kuřecích jater je neodolatelná a několikanásobně lepší než ta, kterou najdete v obchodech. Její příprava přitom není vůbec náročná. Stačí jen znát správný poměr jednotlivých surovin (především dochucovadel) a můžete se těšit na ty nejlepší výsledky. Autor: Milada Sumková
Domácí paštika z kuřecích jater je neodolatelná a několikanásobně lepší než ta, kterou najdete v obchodech. Její příprava přitom není vůbec náročná. Stačí jen znát správný poměr jednotlivých surovin (především dochucovadel) a můžete se těšit na ty nejlepší výsledky. Autor: Milada Sumková
Přípravu domácí paštiky jsem dlouho odkládala. Myslela jsem si, že celý postup je příliš náročný. Pravdou je však pravý opak. S dobrým receptem jde všechno hladce a bez jakýchkoli problémů. A výsledek? Dokonalý. Není nic lepšího než domácí paštika a čerstvé pečivo.
Paštika je výborná k snídani, svačině i večeři. Připravit z ní můžete i chutné jednohubky. Pokud byste neměli žádnou inspiraci, můžete se podívat na naše recepty, díky kterým připravíte pohoštění na oslavy, posezení, Silvestr i Vánoce během několika minut
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě