Langoše bez vajíčka. Těsto měkké jako pavučinka a v lednici vydrží i celý týden.
Poprvé jsem zkusila toto těsto, které kyne v mikrotenovém sáčku v chladničce. Těsto vydrží v chladničce až jeden týden, takže péct langoše ze stejného těsta můžete v pondělí a dokonce i v sobotu. Autor: Triniti
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Čas přípravy:
Čas vaření:
SUROVINY
500 mlmléko
250 gzakysaná smetana
1 kghladká mouka
30 gčerstvé droždí
2 lžičkysůl
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Langoše bez vajíčka. Cesto mäkké ako pavučinka a v chladničke vydrží aj celý týždeň..
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Langosz bez jajka. Ciasto miękkie jak pajęcza sieć a w lodówce wytrzyma tydzień..
Möchtet ihr dieses Rezept auf Deutsch lesen? Schaut euch Langos ohne Eier. Der Teig ist zart und hält sich im Kühlschrank auch eine ganze Woche an.
Magyarul is el szeretné olvasni a receptet? Látogasson el ide Puha lángos hűtött tésztából.
KOMENTÁŘE K RECEPTU