Kremrole jsou klasikou, která se objevuje na stolech nejen během Vánoc, ale i při jiných svátcích nebo oslavách. Jejich příprava je jednoduchá, a to především díky tomu, že můžete použít koupené listové těsto. Já jsem si tentokrát práci trochu ztížila a udělala své vlastní, díky čemuž byl výsledný moučník ještě lepší.
Kremrole jsou klasikou, která se objevuje na stolech nejen během Vánoc, ale i při jiných svátcích nebo oslavách. Jejich příprava je jednoduchá, a to především díky tomu, že můžete použít koupené listové těsto. Já jsem si tentokrát práci trochu ztížila a udělala své vlastní, díky čemuž byl výsledný moučník ještě lepší.
Kremrole z domácího listového těsta potěší dokonalou chutí a tím, že příjemně křupou. Jejich příprava je o něco složitější než v případě těch z koupeného těsta, ale rozhodně se vyplatí je vyzkoušet.
Chtěli byste si přípravu tohoto dezertu zjednodušit? Vyzkoušejte tento recept, ve kterém se používá koupené listové těsto.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě