Roláda bez mouky je výborným dezertem pro každého, kdo se chce vyhýbat mouce ze zdravotních, dietních nebo jakýchkoli jiných důvodů. Nadýchané těsto doplňuje jemný smetanový krém, který si můžete přizpůsobit přesně podle svých představ.
Roláda bez mouky je výborným dezertem pro každého, kdo se chce vyhýbat mouce ze zdravotních, dietních nebo jakýchkoli jiných důvodů. Nadýchané těsto doplňuje jemný smetanový krém, který si můžete přizpůsobit přesně podle svých představ.
Krém do rolády je velmi jednoduchý. Pokud byste ho chtěli něčím oživit, klidně do něj přidejte čerstvé nebo mražené ovoce. Skvělé jsou jahody, maliny, borůvky či dokonce banány. Případně sáhněte po nasekané čokoládě.
Před podáváním nezapomeňte roládu ozdobit moučkovým cukrem nebo rozpuštěnou čokoládou. V případě, že by vám smetanová náplň nevyhovovala, můžete ji nahradit krémem z mascarpone, tvarohu či dokonce másla.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě