Lehké FITNESS pečené zelí
Nic těžké na žaludek, připravené za pár minut a k tomu ještě málo kalorické. Zelí, pečené v troubě potřené olivovým olejem s nádechem limetkové šťávy.
Suroviny
Budeme potřebovat:1 kszelí
2 lžíceolivový olej
1 kslimetka
1/2 lžičkysůl
Postup přípravy
- Troubu předehřejeme na 225 stupňů a připravíme si plech na pečení, který vyložíme papírem na pečení.
- Zelí rozdělíme na polovinu, pak ještě jednou překrojíme na polovinu a každou čtvrtinu ještě na polovinu. Dostaneme 8 částí, které uložíme na plech a potřeme olivovým olejem, do kterého jsme přidali šťávu z limetky a špetku soli.
- Pečeme cca 15 minut a následně zelí otočíme, znovu potřeme připraveným olejem s limetkovou šťávou a solí a pečeme dalších 15 minut. Dobrou chuť!
Zdroj: Myfridgefood