Žádné těžké máslové krémy, žádné složité postupy. Stačí smíchat mascarpone, šlehačku, cukr a vnitřek vanilkového lusku. Dokonalý krém máte hotový za 10 minut. Autor: Karambola
Žádné těžké máslové krémy, žádné složité postupy. Stačí smíchat mascarpone, šlehačku, cukr a vnitřek vanilkového lusku. Dokonalý krém máte hotový za 10 minut. Autor: Karambola
Každý den nejlepší recepty a články
klasika 33% nebo i vyšší :)
Dobrý den, můžu použít krém do nepečeného cheesecaku? Drželo by to? Zkoušela jsem do dortu a absolutní paráda ❤️
Když chci udělat šlehačkovo - ovocný krém, stačí do hotové směsi přidat ovoce?
jo :)
Může se i nějak obarvit a jak
může, potravinářskou barvou :)
A to tam naliji tu barvu a hotovo ano budu to dělat po prvé tak se radci ptám abych to nezkazila
Dobrý den, stačí toto množství krému na dvoupatrový dort?
určitě ano :)
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě
Kolika % smetana ke šlehání je nejvíce ideální?