Lehký želatinový dort

Recept Lehký želatinový dort
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Jednoduchý nápad na želatinový dort s ovocem. Ovoce můžete použít dle vlastního výběru.

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

SUROVINY

Budeme potřebovat:

300 gbroskve
1 lžíceprášková želatina
300 mlsmetana ke šlehání
1 bal.broskvové želé

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Připravíme si formu na bábovku. Na spodní část umístíme nakrájené broskve.
  2. Broskvové želé připravíme podle návodu na obalu. Necháme ho trochu vychladnout a navrstvíme (vrstvíme lžící, abychom neposouvaly broskve) na broskve.
  3. Práškovou želatinu připravíme podle návodu na obalu. Smetanu na šlehání vyšleháme do tuhé šlehačky. K želatině přidáme 2 lžíce šlehačky a následně želatinovou šlehačku přidáme k celé šlehačce.
  4. Navrstvíme na broskvové želé a pěkně uhladíme. Odložíme do chladničky ztuhnout, nejlépe na celou noc.
  5. Po vychladnutí bábovkovou formu namočíme do horké vody a překlopíme. Dobrou chuť!

Zdroj: Povar

PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit