Lehoučké nepečené Bebe řezy

Recept Lehoučké nepečené Bebe řezy

Přidal: , 21.5.2016

Kategorie: Dezerty, Nepečené dezerty, Chuťovky

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Lehoučké nepečené Bebe řezy. Autor: Baruska

FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKU

Přidal: , 21.5.2016

Kategorie: Dezerty, Nepečené dezerty, Chuťovky

SUROVINY

Krém:

1 litrmléka
2 ksvanilkový pudink
1 ksvanilkový lusk
3 ksžloutky
3 lžícepolohrubé mouky
150-200 gmásla
cukr dle chuti

Další suroviny:

3 baleníBebe sušenek jemné
3 ksšlehačka ke šlehání
2 ksztužovač šlehačky

Krájecí čokoládová poleva:

200 gčokolády na vaření
6 lžícvody
1 lžícemásla
podle konzistence smetana ke šlehání

POSTUP PŘÍPRAVY

TISKULOŽIT
  1. Nejdříve si svaříme mléko s pudinkem, vanilkovým luskem, moukou a žloutkama, směs necháme vychladnout. Do vychladlého zamixujeme máslo a cukr.
  2. II. patro - 2-3 ušlehané šlehačky, záleží, jak máte rádi, jestli víc nebo méně - já dala 2,5 a zbytek jsem si nechala do polevy.
  3. Vrstvíme na plech /můj byl 29x40cm/ - bebe sušenky, krém, šlehačka, bebe sušenky a poleva.
  4. Přes noc nechat v lednici, aby řezy ztuhly a sušenky změkly.
PODĚLTE SE O RECEPT S OSTATNÍMI
INSPIRACE NA KAŽDÝ DEN
KOMENTÁŘE K RECEPTU
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit