Krůtí maso mám velmi ráda, ať už prsa nebo nohy. Přiznám se, raději mám nohy, hoci se déle připravují. Někdy je podávám s obyčejnou rýží a někdy udělám pořádně tradiční bramborovou kaši, kterou u nás doma nazýváme lepenice. Znáte? Existuje mnoho receptů a každý to připravuje jinak. Já ji připravuji takto, jak mě naučila moje maminka. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Krůtí maso mám velmi ráda, ať už prsa nebo nohy. Přiznám se, raději mám nohy, hoci se déle připravují. Někdy je podávám s obyčejnou rýží a někdy udělám pořádně tradiční bramborovou kaši, kterou u nás doma nazýváme lepenice. Znáte? Existuje mnoho receptů a každý to připravuje jinak. Já ji připravuji takto, jak mě naučila moje maminka. Autor: Naďa I. (Rebeka)
Můj blog: Vaření s Tomem
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě