NejRecept.cz Maso Kuřecí maso Letní karbanátky pro štíhlý pas
Letní karbanátky pro štíhlý pas
Recept Letní karbanátky pro štíhlý pas
Vyzkoušeli jste recept?
Přidejte svou fotku a pochlubte se
Triniti Triniti    ·   10.6.2019

Letní karbanátky pro štíhlý pas

Objevila jsem fantastický recept na vynikající karbanátky pod sluncem. Jsou sice sušší kvůli druhu masa, jaký se tam přidává, ale mně chutnají. Namísto zelí jsem už zkoušela přidávat i cuketu a byly také fantastické. Autor: Triniti

25 min
Čas přípravy
30 min
Čas vaření
Sdílet na Facebooku
Suroviny
600 g
kuřecí prsa
200 g
zelí
80 g
mozarella
1 ks
vejce
česnek
majoránka
sůl, pepř
kopr nebo jiné bylinky
Postup receptu
Vytisknout
  1. Kuřecí maso pomeleme na mlýnku, přidáme nadrobno nakrájené zelí, nastrouhanou mozarellu, vajíčko a nasakaný kopr.
  2. Osolíme, opepříme, přidáme ostatní bylinky, majoránku, prolisovaný česnek a vše spolu promícháme.
  3. Z této hmoty vytvarujeme karbanátky, které ukládáme na papírem vyložený plech na pečení a dáme je péct do předem vyhřáté trouby. Pečeme na 180 stupňů asi půl hodinu.
Sdílet na Facebooku
Komentáře k receptu
Odpovídáte na komentář uživatele zrušit
Přidat komentář