Pokud máte rádi nepečené dezerty a k tomu ještě i osvěžující, tak určitě nepřehlédněte tento recept. Jahody ještě jsou, tak je musíme nějak zužitkovat. Klasické dezerty s jahodami a želatinou jsme tu už viděli, tak vyzkoušíme pěnové tiramisu z mascarpone a šlehačky. Nic víc do krému nejde, žádná káva, protože ta v kombinaci s jahodami nevytváří velmi dobrou chuť.
Pokud máte rádi nepečené dezerty a k tomu ještě i osvěžující, tak určitě nepřehlédněte tento recept. Jahody ještě jsou, tak je musíme nějak zužitkovat. Klasické dezerty s jahodami a želatinou jsme tu už viděli, tak vyzkoušíme pěnové tiramisu z mascarpone a šlehačky. Nic víc do krému nejde, žádná káva, protože ta v kombinaci s jahodami nevytváří velmi dobrou chuť.
Zdroj: Vk
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě