Letní osvěžující POLIBEK bez pečení

Komu by se chtělo léto trávit u rozpálené trouby? Výborný a rychle udělaný nepečený dezert. Příprava trvá jen 15 minut. Po tom co stuhne si vychutnáte jeho dokonalou chuť!

Recept Letní osvěžující POLIBEK bez pečení

Suroviny

ovoce podle chuti (jahody, borůvky)
2 bal.smetana ke šlehání
2 bal.ztužovač šlehačky
250 gmascarpone
250 gjemný tvaroh
2 bal.sušenky bebe nebo máslové sušenky
mléko na namáčení sušenek

Postup přípravy

  1. Jednoduchý osvěžující dezert, který si připravíte za pár minut.Tip: I bez masa dokázaly naše babičky nakrmit rodinu. Sbírka 14 receptů, které mají hodnotu zlata.
  2. Vyšleháme smetanu se ztužovačem do tuhé šlehačky, osladíme cukrem podle chuti a jemně vmícháme mascarpone a jemný tvaroh.
  3. Připravíme si formu, do které budeme vrstvit. Sušenky namočíme do mléka a poklademe na dno formy, poklademe nakrájené jahody, navrstvíme krém, znovu poklademe sušenky a takto vrstvy opakujeme, dokud nemineme všechny suroviny.Tip: Jahodový džem bez chemie
  4. Odložíme do chladničky ztuhnout a můžeme podávat.

Zdroj: Lifeloveandsugar