Máte rádi linecké cukroví? Připravte si ho tentokrát polévané čokoládou a doplněné vlašským ořechem. Kombinace džemu, polevy a ořechu je vynikající a lineckému dodává zcela nový rozměr. Autor: Xénia Portášová
Máte rádi linecké cukroví? Připravte si ho tentokrát polévané čokoládou a doplněné vlašským ořechem. Kombinace džemu, polevy a ořechu je vynikající a lineckému dodává zcela nový rozměr. Autor: Xénia Portášová
Výhodou lineckého cukroví je jeho univerzálnost. A to nejen díky tomu, že ho lze plnit různými náplněmi (marmeládou, Nutellou, máslovým krémem), ale také dekorovat na různé způsoby. Výborné je například s čokoládovou polevou nebo ořechem.
Pokud nechceme, aby byla čokoládová poleva průhledná, nepřidáváme do ní příliš mnoho tuku. Ořechy na cukroví klademe ihned po namočení, aby dobře držely a neodpadávaly. Ztuhlé cukroví uložíme do uzavíratelné nádoby a skladujeme na chladném místě, kde nám vydrží několik týdnů.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě