Losos pečený na másle s bramborovou kaší

Výborné je to, že tyto filety z lososa jsou zbavené kostí, a proto toto jídlo mají rády i děti. Autor: Lenulka

Přidal:, 2.5.2016
Kategorie: Hlavní jídla, Ryby a mořské plody, Losos
Recept Losos pečený na másle s bramborovou kaší

Suroviny

Suroviny :
600 gLosos gorbuša
dle chutikoření na ryby
dle potřebymáslo

Postup přípravy

  1. Lososa vložíme do pekáče, lehce posypeme kořením na ryby, přidáme několik plátků másla.Tip: Velikonoční tlačenka se salámem a zeleninou
  2. Pečeme v mírné troubě asi 25 minut, než se pěkně opeče.
  3. Hotového lososa podáváme s bramborovou kaší, posypanou čerstvou pažitkou. Můžeme doplnit hlávkovým salátem.Tip: 22 nejlepších receptů na velikonoční saláty a jiné pochoutky
  4. Výborné je to, že tyto filety z lososa jsou zbavené kostí, a proto toto jídlo mají rády i děti.