Losos s cizrnovo-rajčatovou omáčkou
Rychlovka připravena na oběd nebo večeři. Losos podávaný s cizrnovo-rajčatovou omáčkou a k tomu jako příloha křupavá bageta.
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
SUROVINY
Ingredience:
2 kouskylososa
2 stroužkyčesneku
1 kscibule
plechovka cizrny
plechovka krájených rajčat
sůl
sečuánský pepř
citronový pepř
- Na oleji si zpěníme cibulku, pak česnek na plátky a poté plechovku cizrny bez nálevu a plechovku rajčat.
- Lososa si nasolíme, opepříme citronovým pepřem a z každé strany osmažíme tak minutku a půl. Rajčatovou omáčku si přendáme na pekáček a vložíme lososa. Dáme do vyhřáté trouby a pečeme asi 5-10 minut. Jak kdo má rád.
- Podávala jsem s pečenou bagetkou. Dobrou chuť!
Zdroj: Vaření a pečení s láskou
Chcete si prečítať tento recept v slovenčine? Prezrite si Losos s cícerovo-paradajkovou omáčkou.
KOMENTÁŘE K RECEPTU