Kdo by neznal bublaninu? Sladký, nadýchaný a skvělý koláč peče pravidelně nejedna domácnost. Kromě toho, že výborně chutná, je také rychlý a dá se připravit na desítky různých způsobů. Tentokrát jsem do receptu přidala tvaroh, který těsto zjemnil a zajistil dokonalou jemnost.
Kdo by neznal bublaninu? Sladký, nadýchaný a skvělý koláč peče pravidelně nejedna domácnost. Kromě toho, že výborně chutná, je také rychlý a dá se připravit na desítky různých způsobů. Tentokrát jsem do receptu přidala tvaroh, který těsto zjemnil a zajistil dokonalou jemnost.
Ovoce, které do bublaniny použijete, záleží na vašich představách a preferencích. Já jsem zvolila kyselé maliny, které v koláči vynikly, a zároveň jsem vršek posypala sladkou drobenkou. Ta posunula bublaninu na další úroveň.
Bublaninu po upečení necháme vychladnout a až poté ji krájíme na menší čtverce nebo obdélníky. Před podáváním ji můžeme posypat moučkovým cukrem nebo ozdobit kopečkem šlehačky.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě