Cuketové řezy jsou jako stvořené po vánočních svátcích plných těžkých jídel. Jsou nadýchané, lehké a velmi chutné. Těsto je univerzální, takže jej můžete využít na více způsobů. Doma nám velmi chutná, proto se už teď těším, až ho příště znovu připravím. Autor: Jana Jančíková
Cuketové řezy jsou jako stvořené po vánočních svátcích plných těžkých jídel. Jsou nadýchané, lehké a velmi chutné. Těsto je univerzální, takže jej můžete využít na více způsobů. Doma nám velmi chutná, proto se už teď těším, až ho příště znovu připravím. Autor: Jana Jančíková
Na přípravu cuketových řezů jsem použila klasickou polohrubou mouku, ale pokud byste chtěli, aby byl zákusek ještě zdravější, můžete ji nahradit například celozrnnou. Také si můžete upravit množství cukru, případně jej zaměnit za jinou alternativu, například med nebo javorový sirup.
Čokoládu i mascarpone krém lze nahradit něčím dietnějším a lehčím. Řezy mohou vypadat skvěle ozdobené například čerstvým ovocem. Případně koláč podávejte bez jakékoliv ozdoby. Díky své skvělé chuti si určitě získá úspěch.
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě