Bílky vyšleháme s krystalovým cukrem do tuha, přidáme žloutky hrubou a polohrubou mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva, dáme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech a upečeme v troubě při cca 180 stupních.
Z mléka, vanilky, pudinku, mouky a cukru si uvaříme hustý pudink a dáme při občasném míchání vychladnout.
Heru vyšleháme na pěnu a pomalu k ní přidáváme vychladlý pudink, aby se nám nádivka nesrazila.
Natřeme na vychladlé těsto a necháme vychladit dokud si připravíme šlehačku.
Krystalový cukr necháme v hrnci zkaramelizovat do hněda, zalijeme mlékem a necháme rozpustit. Při zalévaní pozor, je to nebezpečné, karamel může vyprsknout.
Karamelové mléko necháme vychladnout, vymícháme v něm tři šlehačky a natřeme na koláč.