Luxusní řezy LAMBADA

Přidal: NejLucka, 9.2.2015
Kategorie: Koláče, cukroví
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Výborné řezy pod názvem LAMBADA. Křupavé sušenky na vrchu, měkké těsto dolů a vrch přelitý čokoládou. Pomerančová nádivka dodá koláčku svěží chuť. Mňamka!
FOTO OD VÁS
Vyzkoušel/a si recept?
Nahraj fotku a pochlub se
PŘIDAT FOTKUNahraj fotku a pochlub se
Přidal: NejLucka, 9.2.2015
Kategorie: Koláče, cukroví
SUROVINY
Těsto:
6 ksvejce
6 lžicpolohrubá mouka
6 lžickr. cukr
Náplň I .:
1 bal.vanilkový cukr
500 mlmléka
3 lžícehnědý cukr
80 gkukuřičná mouka
Náplň II .:
800 mlpomerančový džus
2 ksvejce
3 bal.vanilkový pudink
4 lžícehnědý cukr
Dále budeme potřebovat:
2 bal.BEBE sušenky
čokoládová poleva
- Žloutky si vymícháme s cukrem do pěny a postupně přidáme mouku. Z bílků si vyšleháme tuhý sníh, který opatrně vmícháme do žloutkové hmoty.
- Takto připravené těsto si navrstvíme na plech, který jsme si vyložili papírem a dáme péct do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů po dobu cca 15 minut.
- Do mléka si přidáme vanilkový cukr, hnědý cukr a nakonec i kukuřičnou mouku. Za stálého míchání si uvaříme houstnou hmotu. Ještě teplou hmotu navrstvíme na upečený plát těsta a necháme ztuhnout.
- Pomerančovou šťávu si dáme ohřát, přidáme rozšlehaná vajíčka s pudinkem a cukrem. Uvaříme houstnou hmotu, kterou nalijeme na bílý krém. Na mírně teplou pomerančovou vrstvu si naskládáme bebe sušenky a necháme vychladnout.
- Vrch polijeme rozpuštěnou čokoládou. Nakrájíme na úhledné řezy a podáváme. Dobrou chuť!
Zdroj: Coolinarika
Chcesz przeczytać ten przepis w języku polskim? Zobacz Luksusowe ciasto LAMBADA.
KOMENTÁŘE K RECEPTU