Není nic lepšího než čerstvý domácí chléb s máslem, pomazánkou nebo jen tak, sám o sobě. Jeho příprava je přitom jednoduchá. Já ho měla hotový přibližně za dvě hodiny i s kynutím a pečením. Poté jsem jen počkala, až vychladne, a rovnou ho podávala. Pochutnala si na něm celá rodina.
Není nic lepšího než čerstvý domácí chléb s máslem, pomazánkou nebo jen tak, sám o sobě. Jeho příprava je přitom jednoduchá. Já ho měla hotový přibližně za dvě hodiny i s kynutím a pečením. Poté jsem jen počkala, až vychladne, a rovnou ho podávala. Pochutnala si na něm celá rodina.
Domácí chléb je jednoduše k nezaplacení. Hodí se k snídani i večeři. Dokonce vám skvěle poslouží i jako příloha k hustým polévkám k obědu. Tím, že je velmi jednoduchý, ho dělám pravidelně. Mnohokrát i z dvojnásobné dávky, aby mi vydržel několik dní. Pokud byste neměli chuť zrovna na chléb, můžete si podle tohoto receptu upéct křupavé rohlíky.
Upečený chléb nechte vychladnout. Pak ho nakrájejte a podávejte s máslem nebo domácí pomazánkou. Pokud byste neměli žádný osvědčený recept, v naší kategorii Pomazánky jich najdete velké množství. Určitě si přijdete na své.
Video recept:
Každý den nejlepší recepty a články
Krátké video ochutnávky, kterým neodoláte
Vybírejte z nejlepších receptů na jednom místě